dimecres, 20 d’abril de 2016

REVISTA SKORPIO Nº 25 ABRIL 2016 PÀG. 11 EDUCASIO SEXUAL


EDUCACIÓ SEXUAL   D’EN JOSEP GARRIGA

 

ATENCIÓ NOVA SECCIO!!! “EDUCACIÓ SEXUAL “.

AQUESTA NOVA SECCIÓ ESTÀ DEDICADA ESPECÍFICAMENT A LA “EDUCACIÓ SEXUAL”, CIÈNCIA ENRIQUIDORA, LLUNY DEL MÓN DELS CONTACTES O ALTRES HISTÒRIES.

ES TRACTA DE QUÈ LA PARELLA S’EDUQUI, AMB LA IDEA QUE LA FELICITAT SEXUAL SIGUI DURADORA. SEGONS LES ESTADÍSTIQUES ESTÀ COMPROVAT QUE MÉS DEL 50% DE LES SEPARACIONS SÓN PROVOCADES PER LA MANCA DE ENTENIMENT O COORDINACIO SEXUAL DE LA PARELLA, PER DIFERENTS MOTIUS COM ARA: CARÈNCIA DE GENEROSITAT, IGNORÀNCIA SEXUAL, RUTINA, MANCA D’IL.LUSIÓ, PÈRDUA D’ATRACCIÓ ENTRE LA PARELLA, ETC.

QUAN FEM L’AMOR, ENS PAREM A PENSAR SI LA PARELLA S’HO ESTÀ PASSANT BÉ?, ESTÀ GAUDINT DE L’ACTE? O NOMÉS ENS INTERESSA SATISFER LES NOSTRES NECESSITATS SEXUALS INDIVIDUALS?

LA MANCA DE INFORMACIÓ, ELS TABÚS RELIGIOSOS I LA POLÍTICA DEL RÈGIM NACIONAL PASSAT, TANCAT AL MÓN, HAN PROVOCAT UNA MANCA DE CULTURA BRUTAL A VÀRIES GENERACIONS MODERNES, PASSADES I ENCARA ACTUALS.

“LES NOVES GENERACIONS S’HAN ADONAT QUE EL SEXE NO ÉS PECAT”

RECORDO ALGUNES OPINIONS, MANIFESTACIONS, CONVERSACIONS DE PERSONES MÉS GRANS QUE JO (TINC 70 ANYS). MOLTES D’ELLES NO HAVIEN VIST MAI A LES SEVES PARELLES DESPULLADES I ESTEM PARLANT DE PARELLES QUE ESTAVEN JUNTES MOLTS ANYS, CASADES I NO CASADES. VOL DIR QUE PRACTICAVEN SEXE SENSE ESTIMULACIÓ VISUAL.

TAMBÉ HI HAVIA PARELLES QUE NOMÉS PRACTICAVEN SEXE PER PROCREAR, DIFÍCILMENT FORA D’AQUEST OBJECTIU. GENERALMENT EL SEXE ENTRE HOME I DONA ES PRACTICAVA NOMÉS AMB UNA SOLA POSICIÓ, LA CLÀSSICA, “LA DEL MISSIONER”.

ELS CATÒLICS PRACTICANTS, DE NENS (AQUÍ PARLO DE LA MEVA GENERACIÓ) QUAN ENS CONFESÀVEM I LI DÉIEM AL CAPELLÀ LES NOSTRES PRÀCTIQUES I FANTASIES SEXUALS, COM ARA MASTURBACIONS, ETC. ELS CAPELLANS ENS CASTIGAVEN AMB RESAR UNS PARENOSTRES, AVEMARIES, ETC., I SI ENS AGRADAVA UNA NOIA I PENSÀVEM EN ELLA SEXUALMENT TAMBÉ ESTAVA CASTIGAT. COM PODEU VEURE EL SEXE ERA TABÚ, UN APARTAT A DESCOBRIR I DESENVOLUPAR.

A LA NOSTRE INFÀNCIA ERA TAL LA NOSTRE IGNORÀNCIA SEXUAL (ALS DEU ANYS JO JA TREBALLAVA) QUE UN DELS NOSTRES JOCS ERA EL DE METGES I INFERMERES, PERÒ NO SABÍEM COM ES DUIEN A TERME LES RELACIONS SEXUALS, I PER DESCOMPTAT MAI A NINGÚ SE LI HAVIA ACUDIT ENSENYARNOS-EN.

AVUI EN DIA  EXPLIQUEM TOT AIXÓ AL JOVENT I NO S’HO CREU!!!

AQUESTA HA ESTAT DURANT VÀRIES GENERACIONS UNA ASSIGNATURA PENDENT, I ES BEN CERT QUE “UNA DE LES ACTIVITATS QUE AJUDA A VIURE, I FA MÉS FELIÇ ÉS LA PRÀCTICA DEL SEXE“.

“ACTUALMENT MÉS DE LA MEITAT DELS MATRIMONIS ESTAN SEPARATS I UNA DE LES RAONS MÉS IMPORTANTS ÉS LA SEPARACIÓ AL LLIT“.

SI UNA PARELLA S’ESTIMA I MANTÉ VIVA LA SEVA RELACIÓ SEXUAL, MOLT PROBABLEMENT ARRIBARAN A LA TERCERA EDAT PASSEJANT AGAFATS DE LES MANS.

EL MÓN ESTÀ ENAMORAT, L’AMOR MOU MUNTANYES, ELS ÉSSERS HUMANS ENS NECESSITEM, NECESSITEM L’ELOGI, LA CARÍCIA, LA COMPRENSIÓ I DE VEGADES TAMBÉ EL PETÓ. L’AMOR I EL SEXE VAN DE LA MÀ, NO ES CONCEBEIX UN SENSE L’ALTRE.           “FER L’AMOR I BALLAR ÉS EL MILLOR QUE HI HA “

EL MITJÀ DE COMUNICACIÓ MÉS EMPRAT ÉS EL MÒBIL. MÉS DE LA MEITAT DE CONVERSACIONS AMB WHATSAPP ESTAN DEDICADES A LA PARELLA. UN DELS ESPORTS MÉS COMPLETS QUE EXISTEIX PER A L’ESSER HUMÀ ES LA PRÀCTICA DEL SEXE, DONCS ENS MILLORA FÍSICAMENT I PSÍQUICAMENT, L’ESTAT EMOCIONAL S’ENRIQUEIX, ALLEUJA L’ESTRÉS, LA DEPRESSIÓ, L’ANSIETAT, L’ANGOIXA I MILLORA LA QUALITAT DE VIDA. MOLTES DE LES VISITES AL METGE I A L’ESPECIALISTA ES PODEN EVITAR.

LA SEXOLOGÍA ES UNA CIÈNCIA QUE NO SOLAMENT ES DEDICA AL SEXE, ATÈS QUE EL SEU ESTUDI ES PREOCUPA QUE L’ÉSSER HUMÀ COMBINI FAVORABLEMENT ELS ELEMENTS SUPREMS: AMOR, ESTIMA, AFECTE I SEXE. AQUESTA COMBINACIÓ BEN ENTESA ENS DONA LA FELICITAT COMPLETA.

AQUEST ARGUMENT FONAMENTAL EN ESSÈNCIA ES EL QUE TRACTAREM EN AQUESTA NOVA SECCIÓ DE “EDUCACIÓ SEXUAL“.

CONSELLS, ESTUDIS, EXPERIÈNCIES, VIVÈNCIES I TOT ALLÓ QUE APORTI MILLORAR I EDUCAR PER ACONSEGUIR UNA MÉS ESTABLE RELACIÓ AMB LA PARELLA.

TAMBÉ PODREU FER CONSULTES AL CORREU:          josepmey@telefonica.net                   I US SERAN CONTESTADES.

RERE NOSTRE TENIM UN EQUIP DE TÈCNICS EN LA MATÈRIA, QUE US DONARAN GRATUÏTAMENT LA SEVA OPINIÓ, EL SEU CONSELL AMB MODÈSTIA I SINCERITAT.

JOSEP GARRIGA

ATENCIÓ!  GENIAL!

AQUESTE FRASE L’HA DIT EL ONCÓLOGO BRASILER DRAUZIO VARELLA:

“ EN EL MUNDO ACTUAL, SE ESTÁ INVIRTIENDO CINCO VECES MÁS EN MEDICAMENTOS PARA LA VIRILIDAD MASCULINA Y SILICONA PARA MUJERES, QUE EN LA CURA DEL ALZHEIMER. DE AQUÍ A ALGUNOS AÑOS, TENDREMOS VIEJAS DE TETAS GRANDES Y VIEJOS CON PENE DURO, PERO NINGUNO DE ELLOS SE ACORDARÁ PARA QUE SIRVE “

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada