dimecres, 14 de setembre del 2022

REVISTA MENSUAL SKORPIO Nº 96 AGOST 2022 PÀG. 18 " ATENCIÓ POLÍTICS! LES LLEIS HAN DE SER JUSTES " JOSEP GARRIGA

Atenció Polítics! “Les lleis han de ser justes”

Avui en dia estem veient una sèrie d’actes difícils d’entendre:

Quan et roben al carrer, o a casa teva, i també quan entren els ocupes al teu habitatge i no els pots treure, és intolerable!!!

Segons explica la policia, ells no hi poden fer res.

Hi ha persones que estàn fitxades amb molts robatoris i al cap de 15 minuts ja són al carrer. Moltes empreses de seguretat estàn fent l’agost, ja que en contractar una assegurança et diuen que si entren a casa teva en 20 minuts hi són, avisen a la policia i els treuen. Doncs això no és veritat!!! La policia li diu al amo que el que te que marxar és ell!!!. Sembla mentida, però per desgràcia així ésí.

Em demano perquè cal contractar aquest servei, atés que les lleis i la policia haurien de poder actuar sense necessitat de contractar empreses externes.

Aixó em recorda pel-licules de la meva infància, on hi  passava un nen trencant vidres de les cases i al cap d’unes hores arrivaba el vidrer oferint els seus serveis. D’aixó se’n diu Mafia o (corrupció permesa pels mandataris!!!

No ens enganyem:

Les lleis les fan els polítics i si fessin la seva feina, correctament, les lleis serien per ajudar els ciutadans, mai per protegir els lladres. Si no és així, només serveixen per perjudicar a les persones honrades!!!

El que més em preocupa és que els que fan les lleis no tinguin cap empatia amb els ciutadans i també la manca de voluntat  per modificar-les.

El més trist és que ni tans sol s’ho plantegen.

Aixó ja fa massa temps que dura i crec que ja no hi ha més excuses per part dels polítics i l’administració de justícia per continuar mantenint aquest tipus de lleis, prou injustes!!!.

Atenció! Amics meus:

L’única eina que te el poble per intentar esmenar aquesta precària situació és la cura del vot!!!.

Josep Garriga 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada