dimecres, 5 de maig del 2021

REVISTA MENSUAL SKORPIO Nº 80 ABRIL 2021 PÀG. 6 " CINISME POLÍTIC, NUET " EFE.

80 El Supremo inhabilita a Nuet por desobedecer al Constitucional

 

La condena echa por tierra los argumentos que esgrimió durante el juicio celebrado el pasado marzo, en el que sostuvo que no estaba de acuerdo con las 'leyes de desconexión'

 

De fet, Nuet (polític tradicional, conservador) té un futur assegurat a Esquerra,  el nostre és un país extraordinari on un polític pot afirmar que ha lluitat contra la independència “des de dins” i, no obstant això, continuar formant part d’un partit independentista.

Perquè quan algun polític és acusat de caure en contradicció o actuar per cinisme, ja se sap, els apologetes de la bona gent diuen que tot això s’ha afirmat davant un tribunal i que tota estratègia de defensa és legítima.            Els cambis de semarreta són freqüents en els polítics?.

 

L’argument és extraordinari, explicita perfectament que les conviccions han passat a un terreny menor quan es tracta de fer retòrica.

De fet, si Junqueras i dàltres ja van dir que allò de l’octubre (el referèndum, vull dir) era una cosa més aviat declarativa i política, doncs ja em diràs què recoi han de dir els pobres membres de la Mesa del Parlament. Si els líders jugaven de farol, què faran els experts en això de canviar de jaqueta!

 

Nuet ha jugat la carta de l’espanyol exemplar i això tampoc li impedirà presentar-se a futures eleccions fent de patge de la brigada de l’anar empenyent i del si tu l’estires-fort-per-aquí com un pepito.

 

Aquesta és la gràcia del processisme: haver declarat davant d’un tribunal espanyol t’exonera de qualsevol convicció política i et regala una carta de relativisme moral que ja la voldrien els neoliberals més ardits.

 

Té gràcia, perquè davant de tanta muntanya russa de farsants la judicatura espanyola fins i tot s’està permetent tenir tanta magnanimitat com els electors catalans i les elits de la nostra estimadíssima ineptocràcia. Ara que ha dit haver lluitat contra la independència, no m’estranyaria que en vuit mesos a Nuet li acabi tocant una conselleria feta a mida dins del Govern Aragonès.

 

Als nostres reprimits, ja se sap, cal tractar-los amb l’escalf que mereixen. Quanta dignitat, Nuet, quant tró i quanta autonomia!!!. Déu n’hi dor!!!

 


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada