75 La cuineta de l’avia
Macarrons
Ingredients : 250 grms. de
macarrons, 3 cebas, 2 alls, 2 botifarres, 5 tomàquets. 2 culleretes de sal, 2
fulles de llorer i una copeta de Jerez.
Es possa una olla gran amb
aigua al foc quand l'aigua bull es tiran els macarrons i la sal, 2 culleretes
petites, que bullin10 minuts, quand estiguin, s'escorren i es deixa a part,
s'agafa una casola es possa oli generós quand l'oli està calent es tira la ceba
i els 2 alls que s'han tallat ven petitets, quand estigui dorada si possa les
butifarres que aurem tret la pell i tallat a trocets quand la carn estigui feta
es tiran els tomàquets ratllats, la copeta de Jerez i 2 fulles de llorer, quand
el tomàquet ja estigui fregit, ja estarà, es tiran els macarrons al sofregit es
remena tot que quedi ven integrat i ja
està.
A xuparse els ditets.
Bon profit
Rosa Munuera
També aconsellem un plat exquisit:
Calamarçets amb ceba.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada