diumenge, 29 de novembre del 2020

REVISTA MENSUAL SKORPIO Nº 75 NOVEMBRE 2020 PÀG. 5 " LA CUINETA DE L'AVIA, MACARRONS I CALAMARÇETS AMB CEBA " ROSA MUNUERA

75 La cuineta de l’avia Macarrons

Ingredients : 250 grms. de macarrons, 3 cebas, 2 alls, 2 botifarres, 5 tomàquets. 2 culleretes de sal, 2 fulles de llorer i una copeta de Jerez.

Es possa una olla gran amb aigua al foc quand l'aigua bull es tiran els macarrons i la sal, 2 culleretes petites, que bullin10 minuts, quand estiguin, s'escorren i es deixa a part, s'agafa una casola es possa oli generós quand l'oli està calent es tira la ceba i els 2 alls que s'han tallat ven petitets, quand estigui dorada si possa les butifarres que aurem tret la pell i tallat a trocets quand la carn estigui feta es tiran els tomàquets ratllats, la copeta de Jerez i 2 fulles de llorer, quand el tomàquet ja estigui fregit, ja estarà, es tiran els macarrons al sofregit es remena tot  que quedi ven integrat i ja està.

A xuparse els ditets.

Bon profit

Rosa Munuera 

També aconsellem un plat exquisit:

Calamarçets amb ceba.












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada