73 Bavaresa de maduixots
SucreMaduixotNataLlimonaAlfàbrega
·
DIFICULTAT: BAIXA
·
TEMPS: MÉS D'UNA HORA
·
INFORMACIÓ NUTRICIONAL
Els maduixots ens aporten antioxidants com els flavonoides, un pigment
natural que li proporciona el seu color vermell, i vitamina C.
INGREDIENTS
·
1/2 k de maduixots
200 g de sucre blanc
5 fulls de gelatina
300 g de nata 35%
3 regalèssia de maduixa
1 manat d'alfàbrega
1 llimona
3 cookies
PREPARACIÓ
Netegem i tallem els maduixots de mida per a macedònia.
En un pot cuinem els maduixots amb 75 g de sucre segons si la fruita és
més o menys madura-, unes gotes de llimona i les tres regalèssies de maduixa
picades, durant 30 minuts.
Un cop cuinat ho triturem amb la batedora i ho colem.
Hidratem les làmines de gelatina en un bol amb aigua i glaçons.
En un pot fem que arrenqui el bull i hi afegim les fulles d'alfàbrega, ho
cobrim i ho deixem que infusioni 10 minuts.
Afegim les làmines de gelatina al coulis de maduixa i ho coem uns 2 minuts
fins que es fonguin, però no ha de bullir. Ho deixem reposar fins que arribi a
temperatura ambient.
Incorporem la nata al coulis i ho poem a les mànegues de pastisseria que
calguin.
Refrigerem la mànega de pastisseria 3 hores.
Per fer les làmines de caramel fonem 125 g de sucre en un pot i quan
estigui daurat, l'estirem entre dues làmines de paper sulfurat. Deixem que
refredi.
En un morter desfem les galetes fins que tinguin una textura i aspecte
semblants a un crumble (aspecte de molles).
Muntem el plat: crumble per sota, làmina de caramel, crema , crumble i
làmina de caramel.
Bon profit
Rosa Munuera
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada