“Conill rostit" Cuineta de l’Àvia
-1 conill a trossets petits(sense cap)
-4 fulles de llaurer
-4 branques farigola
-3 cebes (6 troços)
-1 tomàquet (4 troços)
-1/2 got de conyac
-1/2 got de brou de pollàstre
-4 alls xafats(sense pelar)
-1 bon raig d'oli
-Salar i empebrar el conill
Cuinar:
-En la paella gran un bon raig d'oli i el conill salat i empebrat amb el
llauré i la farigola, uns 10 m. sufregin-lo.
-Després la ceba i alls 5 m.
-Afegir 1/2 Got d'aigua i 1/2 de brou. 15 m.
-Possar tomàquets.
5 m.
-Possar conyac, amb el foc baig i als 15 m. apagar foc.
-Anar controlàn la poténcia del foc i el caldo, que no és quedi sec.
Xupeuse els ditets!!!
Bon profit. 😁
Rosa Munuera
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada