dijous, 10 de novembre del 2016

REVISTA SKORPIO Nº 29 LA PRIMERA INDEPENDENT DEL MARESME PÀG. 10 LA CUINETA DEL AVIA " GASPATXO AMB CARBASSO " ROSA MUNUERA


29   SK  LA CUINETA DE L’AVIA “GASPATXO AMB CARBASSÓ I OU”

Peleu els carbassons i talleu-los per la meitat longitudinalment, traieu les llavors amb una cullera parisenca, i talleu en fines mitges anelles.

Saleu i deixeu en un colador, perqué eliminin la seva aigua, durant mitja hora.

Poseu les llesques de pa a remullar en el vinagre, tritureu els carbassons en una liquadora amb una gran cullerada d’alfàbrega.

150 g. d’aigua, el pebrot tallat en petits trossos, la ceba, l’oli i el pa espremut.

Mentre tritureu, afegiu 100 g. addicionals d’aigua, de manera que obteniu una salsa suau i homogènia, corregiu de sal si és necessari.

Ratlleu els ous cuits, distribuïu el gaspatxo en 4 tasses, i decoreu amb l’ou ratllat i rodanxes de tomàquet.

INGREDIENTS:

4 Carbassons

50 g de pa de motlle sense crosta

40 g de pebrot verd

30 g de ceba en rodanxes

4 ous cuits

vinagre al gust

alfàbrega

tomàquets xerri

40 g d’oli d’oliva verge extre

sal.

Rosa Munuera

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada