27 SK LA CUINETA DE L’AVIA
LA CUINETA DE L’AVIA
FRICANDÓ AMB BOLETS I PRUNES
INGREDIENTS: 1/2 KG. DE CARN DE
VEDELLA TALLADA A FILETS FINS. 2 TOMÀQUETS
MADURS. 1 CEBA. ½ LITRE D’AIGUA. 1 FULLA DE LLORER. 4 PRUNES.
100 G. DE BOLETS BARREJATS. 1
COPA DE VI BLANC O NEGRE. OLI
D’OLIVA. 1 GRA D’ALL. AMETLLES TORRADES. FULLES DE JULIVERT FRESC. FARINA. SAL I PEBRE.
SALPEBREU I ENFARINEU LA CARN. FREGIU LLEUGERAMENT ELS
FILETS. RESERVEU. EN UNA CASSOLA A
LA CASSOLA , DAUREU LA CEBA RATLLADA AMB UN RAIG D’OLI. AFEGIU ELS TOMÀQUETS PELATS I
RATLLATS.
POSEU-HI LA CARN I DEIXEU A LA CASSOLA 1 MINUT. DESPRÉS EL VI, LA FULLA DE LLORER I, REDUÏT
L’ALCOHOL. CUBRIU AMB AIGUA DEIXANT-HO
COURE 1 HORA I QUART. PREPAREU LA
PICADA: ALL, AMETLLES, JULIVERT I AIGUA DE LA COCCIÓ. AFEGIU A LA CASSOLA AMB ELS BOLETS I LES
PRUNES. UNS MINUTS MÉS DE COCCIÓ I LLEST.
ES UN PLAT QUE ES PRESENTA, ENGUANY, A LA V MOSTRA GASTRONÒMICA DE CUINA
D’ESTANY.
ROSA MUNUERA
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada