--22 SK 5 REVISTA SKOPIE Nº 22 GENER 2016 RECEPTES DE L’AVIA ROSA MUNUERA
----
SOPA CASTELLANA:
--INGREDIENTS PER 4 PERSONES:
--150 G. PA CANDIAL TALLAT A LLESQUES FINES I PETITES, 2 DENTS D’ALL, 1 CULLERADA DE PEBRE VERMELL, 1 LITRE I MITG DE BROU BULLINT, 100 G. DE XORIÇO, 100 G. DE PERNIL SERRÀ, 6 CULLERADES D’OLI, 4 OUS I SAL.
--PELEU I TALLEU ELS GRANS D’ALL A LÀMINES FINES, EL XORIÇO A RODANXES I EL PERNIL A DAUS.
ESCALFEU L’OLI EN UNA CASSOLA DE FANG, DAUREU L’ALL, OFEGUEU A SOBRE NOMÉS UNS INSTANTS EL PERNIL I EL XORIÇO I AFEGIU LES LLESQUES DE PA.
SALTEGEU EL PA PERQUÈ ES DAURI EN L’OLI, RETIREU LA CASSOLA DEL FOC I ESCAMPEU-HI EL PEBRE VERMELL, MOVENT, REGUEU AMB EL BROU;
COEU 4 MINUTS I COMPROVEU EL PUNT. TRENQUEU ELS OUS SOBRE LA SOPA, QUE QUEDIN EN BONA FORMA.
POSEU LA CASSOLA TAPADA AMB PAPER D’ALUMINI AL FORN A 180º C, 10 MINUTS.
SERVIU EN LA MATEIXA CASSOLA.
--BON PROFIT
--RECEPTE DE L’AVIA
--ROSA MUNUERA GOMAR
--PAELLA :
--INGREDIENTS PER CUATRE PERSONES:
--2 LITROS. CALDO DE PEIX, DOS GOTS D’AIGUA, OLI, UN GOT D’ARROS, 1 SEPIA BLANCA, 300 GRAMS DE MUSCLUS, MITG KILO DE GAMBAS, CEVA, TOMAQUET, ALL, JULIVERT, SAL, PEBRE, PESSOLS, PEBROT.
--AMB LA SALSA DE LA SEPIA TOT BEN SOFREGIT.
--A LA PAELLA 2 GOTS D’AIGUA I AMB OLI SOFREGIT DURANT 5 MINUTS.
--DESPRÉS S’ABOCA CALDO DE PEIX I UN GOT D’ARROS ESCALONADAMENT AMB EL SOFREGIT, TOT DURANT 20 MINUTS.
--EN ELS ULTIMS 5 MINUTS AFEXIR 300 GRAMS DE MUSCLUS I MITG KILO DE GAMBAS.
--BON PROFIT
-- RECEPTE DE L’AVIA
-------ROSA MUNUERA GOMAR
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada